Despre noi

Agenția Activator s-a născut din dorința noastră de a inspira, motiva și ajuta oamenii să adopte un stil de viață prosper pentru dezvoltarea lor care să includă sport, alimentație sănătoasă și activități de dezvoltare personală.

Viziune

Misiune

Beneficii

Ne propunem să creăm evenimente și programe sportive complexe şi valoroase, să oferim informații despre alimentația necesară omului modern aflat într-o continuă mișcare și să organizăm activități de cunoaștere și dezvoltare personală ce au rolul să deschidă noi perspective și să contribuie la evoluția fiecăruia.

Descriere

Suntem o agenţie creativă, dinamică şi plină de viaţă!

Cu pasiune, energie şi atenţie la detalii gândim conceptul, planificăm toate acțiunile și livrăm, împreună cu profesioniști în domeniu, evenimente şi programe complexe ce oferă pregătire fizică, informaţii despre tehnică şi nutriţie, lecţii de supravieţuire şi orientare, ateliere de dezvoltare personală care te sprijină în procesul de dezvoltare, te ajută să îţi stabilieşti obiectivele şi să îţi depăşeşti limitele.

Programele se adresează persoanelor cu o pregătire fizică începător - avansat.

Te inspirăm, te motivăm şi te ajutăm în realizarea obiectivelor propuse!

Beneficii

Echipă

Catrinel Ulea

Catrinel Ulea

Managing Director
De mică sunt inspirată de oameni și de natură! Mă fascinează viața și felul în care toate lucrurile sunt interconectate! Mi-ar face plăcere să fim cu toții fericiți, împliniți și într-o perfectă armonie cu noi și cu tot ce ne înconjoară!
Victor Stan

Victor Stan

Media Production Professional
Sunt pasionat de tehnologie și new media. Îmi place să caut soluții și idei noi pentru probleme și mentalități vechi. Sunt axat pe progres și pe implementarea cu succes de strategii noi de media, marketing și promovare. Lumea este într-o continuă mișcare, cel care stă pe loc, va rămâne în urmă!
Corina Toma

Corina Toma

PR & Event Executive
Prin cuvinte reușim să dăm viață ideilor noastre, este primul pas al gândurilor către materializare, către acțiune. Îmi place să le redau cuvintelor forma, sensul pe care uzura le-a știrbit-o, îmi place să scriu. Mă inspiră tot ceea ce are substanță, empatia, momentele și persoanele care ne elevează sufletul, redefinindu-ne astfel conceptul de viață.
Crina Radu

Crina Radu

Project Manager
Ceea ce mă inspiră, mă motivează și mă determină să fac ceea ce fac sunt oamenii. Pentru că imi doresc ca noi toți sa fim fericiți, împliniți, iubitori, deschiși și să ajungem să trăim într-o lume mai bună pe care să o creăm împreună.