Yoga

Yoga este o practică hindusă cu o tradiție de mii de ani ce aduce un echilibru între corp, minte și spirit.

Sportivii practică Yoga deoarece aceasta previne riscul accidentărilor, calmează tensiunea musculară și relaxează articulațiile, șoldul și umerii. Sportivii care practică Yoga dobândesc o mai bună abilitate de a-și controla respirația, maximizând aportul de oxigen și diminuând pierderea energiei în timpul antrenamentelor de anduranță. Yoga contribuie la scăderea presiunii arteriale, la atenuarea durerii, la creșterea puterii de concentrare ce pregătește corpul pentru efort fizic susținut.

Practica aduce multiple avantaje fizice și mentale. Printre acestea enumerăm: flexibilitate, tonus muscular, echilibru corporal, îmbunătățirea respirației și oxigenarea sângelui, îmbunătățirea sistemului digestiv, precum și calmul mental, reducerea stresului și conștientizarea propriului corp.

Temele abordate sunt: istoria Yoga, tipurile de Yoga și practicarea acestora, regimul de viață complementar practicii, informații despre nutriție, tehnici de respirație și rolul lor asupra organismului. Programele sunt completate cu activități de cunoaștere și dezvoltare personală.

S-a descoperit că practica Yoga îmbunătățește calitatea vieții, ne ajută să trăim în armonie și echilibru, iar asta înseamnă ca vom fi mai fericiți și mai bine dispuși, în orice moment al vieții noastre.

Inside Yoga Winter Camp

Inside Yoga Winter Camp

Yoga este o practică hindusă cu o tradiție de mii de ani ce aduce un echilibru între corp, minte și spirit. Practica aduce multiple avantaje fizice și mentale. S-a descoperit că practica de yoga îmbunătățește calitatea vieții și ne ajută să devenim mai armonioși și bine dispuși.

Înscrie-te acum! Detalii
Inside Yoga Summer Camp

Inside Yoga Summer Camp

Pune pauză ritmului alert al vieții de oraș și, timp de 4 zile, reîncarcă-te cu energia vie a unui loc unic în natură: Parcul Național Porțile de Fier - într-un cadru natural, presărat cu povești dacice și romane, pline de farmec și mister!

Înscrie-te acum! Detalii