Termeni, condiții și confidențialitate

Bine ai venit pe site-ul nostru www.activator.ro!

Te rugăm să citești cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos.

Accesul/vizitarea acestui website se supune termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul tău explicit cu privire la aceștia și reprezintă înțelegerea dintre părți.

ACTIVATOR S.R.L.-D, cu sediul social în Str. Gheorghe Petrașcu, nr. 2, et. 3, ap. 31, București, sector 3, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/11434/2016, CUI 36469939, bancă ING România, cont RO27INGB0000999906187861 este proprietarul/administratorul website-ului www.activator.ro, denumit generic în cele ce urmează și Activator.

Ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și politica de confidențialitate și termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. Din acest motiv, te rugăm să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ai agreat să le respecți!

Proprietate intelectuală

Toate materialele de pe acest site reprezintă proprietatea intelectuală a agenției Activator. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu excepția cazului în care copierea este necesară pentru vizionarea lor on-line. Totuși, este posibilă tipărirea de pagini complete de pe site sau copierea fișierelor pentru uz personal.

Drepturi de marcă

Numele și logo-ul Activator sunt mărci înregistrate de către ACTIVATOR S.R.L.-D.

Alte mărci pot fi de asemenea menționate pe site. Acestea sunt folosite de Activator fie cu autorizația titularului, fie ca simplă indicare a unor produse sau servicii propuse de noi.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obținut în prealabil autorizație de la Activator sau de la titularii respectivi, constituie INFRACȚIUNE ce se pedepsește conform legilor în vigoare.

Drepturile utilizatorului

În calitate de utilizator al site-ului nostru www.activator.ro ai dreptul să vizualizezi site-ul pe monitorul calculatorului, să tipărești părți ale conținutului site-ului pe suport de hârtie și să salvezi pagini în format electronic doar în scopuri personale, necomerciale.

Obligațiile utilizatorului:

Odată cu vizitarea site-ului ești de acord să respecți următoarele obligații incluzând (fără a se limita):

 • responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau în numele tău;
 • să ai vârsta peste 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice;
 • garantarea veridicității datelor furnizate despre tine, prietenii tăi sau membri ai familie tale;
 • neutilizarea site-ului în scopuri speculative, a generării de rezervări false sau frauduloase;
 • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în site.

Utilizatorul nu are dreptul să folosească în scop comercial conținutul site-ului (în forma existentă sau modificată).

Utilizatorul nu are dreptul să înlăture notificarea despre drepturile de autor și/sau marca înregistrată de pe copiile conținutului. Copiile vor fi făcute doar conform termenilor de utilizare.

Mod de lucru

Prin accesarea site-ului www.activator.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Activator, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la Activator în modalitatea electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

Pe site-ul www.activator.ro se pot face cereri de rezervare. Soluționarea cererilor de rezervare (confirmare sau infirmare) se face de luni până vineri între orele 9:00 și 20:00 de către colegii noștri.

Utilizatorul nu poate considera confirmată o rezervare decât după ce a primit confirmarea prin e-mail de la Activator sau prin transmiterea dovezii de plată.

În urma cererii tale, îți confirmăm disponibilitatea și, în măsura în care dorești să achiziționezi serviciile noastre, trebuie să ne transmiți datele tale pentru a putea completa contractul turistic și să îți emitem factura fiscală.

ATENȚIE - servicul este complet rezervat în momentul semnării contractului. Realizarea plății presupune acceptarea termenilor contractuali și asumarea obligației semnării contractului. În măsura în care nu ne trimiți contractul semnat, chiar dacă ai realizat plata, ne rezervăm dreptul să anulăm rezervarea și, în funcție de condițiile de anulare din contract, putem reține avansul.

Securitatea datelor personale și confidențialitate

Datele tale personale vor putea fi utilizate de Activator pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), poștă sau alte mijloace de comunicare, realizarea de rapoarte statistice, etc.

Datele tale personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Acuratețea informației

Activator va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt corecte și în conformitate cu datele la zi. Totuși, Activator își rezervă dreptul de a schimbă specificațiile produselor si serviciilor în orice moment.

Informațiile din această pagină de Internet au fost incluse cu bună credintă, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să te bazezi pe ele pentru niciun scop anume și nu se dă nicio interpretare sau garanție în ceea ce privește exactitatea sau întregimea acestora. Activator exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege, rezultând din accesarea și utilizarea acestui site.

Datele furnizate de clienți sunt strict confidențiale

Activator se angajează în față clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și Activator.

Acest site folosește măsuri de securitate împotrivă pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

Activator se obligă să respecte drepturile tale conferite de Legea 677/2001, iar la cererea ta trimisă la adresa Activator se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor tale personale.

Activator certifică faptul că îți respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanța nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere Activator să confirme dacă prelucrează sau nu datele tale personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 • dreptul de a cere Activator să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere Activator să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor tale personale;
 • dreptul de a cere Activator să înceteze expedierea de mesaje promoționale;
 • orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@activator.ro.